Љубовта е најважна во животот: 25 животни мудрости од Тибет

Секојдневната брзаница создава неверојатен стрес и притисок кај човекот.

Тибетски тест на личноста: Пред да го решите замислете желба

Се работи за забавен прашалник кој ќе ви открие каква личност сте и кои ви се приоритетите во животот иако можеби не мислите дека е така. Пред да почнете да го решавате, треба да замислите конкретна желба.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор: