Направете ја најевтината течност за борба со лошиот здив

Ви препорачуваме да си направите сами природен и евтин производ за чистење на усната празнина кој ќе ви даде свеж здив.
Датум: 08 авг 2014
, Автор:

Колоритни течни мозаици

Швајцарскиот фотограф Фабијан Ефнер сака да експериментира со науката за да ги креира овие слики. Тој користи ферофлуид, кој силно се магнетизира и во комбинација со водени бои ги создава мозаициве.

Ликвидни цвеќиња „замрзнати“ во времето

Фотографот Џек Лонг е автор на оваа прекрасна серија фотографии од ликвидни цвеќиња. За нивното создавање не е користен Фотошоп, туку само техника на фотографирање со кратка експозиција.
Датум: 03 јул 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #41

Сака некој точено чоколадно кафе? Ставете филџан и чекајте ред. :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор:

Летни фитнес совети за избегнување на жештините

Дали сте знаеле дека вежбањето во жештина може да му нанесе стрес на срцето и на вашите гради? Ова се неколку совети кои ќе ви помогнат да си ја одржите нормалната температура на телото...

Обои ме

Ијан Крафорд сака да „лови“ фотографии кои имаат јака графика и композициски квалитет, барајќи симетрија во хаосот...

Како да го спречите лошиот здив?

Лошиот здив е многу непријатен и засегнува многу луѓе низ целиот свет. Како што постојат повеќе причини кои го предизвикуваат лошиот здив, така има и разни начини како да се спречи. Со овие совети...