Креативен артистички начин да ја запросите вашата девојка

Постојат многу начини да се постави едно од најважните прашања во животот на мажите и за среќа или за жал, одговорот на девојките не зависи од начинот на кој ќе го изведете тоа.
Датум: 11 феб 2015
, Автор:

Фантастични тридимензионални цртежи кои скокаат надвор од листот на тетратката

15-годишниот артист Жуо Карвајо, попознат како J Desenhos се занимава со една навидум едноставна, но всушност многу интересна уметност.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

Прекрасни цитати за љубовта и животот од бестселерот „The Notebook“

„Ти си одговор на секоја моја молитва. Ти си песна, сон, шепот, и не знам како сум можел толку долго да живеам без тебе.“
Датум: 14 ное 2012
, Автор:

NoteSlate – е-табла за секој ден

Креаторите на NoteSlate веруваат дека го имаат производот кој ќе ја врати практичноста и едноставноста од неодамнешните времиња - 13 инчна табла на која може да се пишува, црта и чкртка, исто како со молив на хартија.
Датум: 10 феб 2011
, Автор: