Посебен вид љубов: 5 знаци дека имате добар однос со вашата внука

Врската помеѓу тетката и внуката е навистина посебна.

10 знаци дека вие сте им омилената тетка на вашите внуци

Вие сте пример за одговорност на вашите внучиња, додека истовремено сте и нивниот најголем извор на забава.

Зошто е супер да се биде тетка?

Доколку имате внуци од вашите браќа или сестри, тогаш знаете колку е супер да се биде тетка.
Датум: 17 дек 2014
, Автор: