Тереза Дидонато | Кафе пауза

9 прашања кои треба да си ги поставите пред да започнете романса на работното место

Одговорите на секое од нив треба да ви даде претстава за тоа што чувствувате и какви можат да бидат последиците од тоа што сакате да го направите.