5 кујнски трикови кои ќе ви го променат секојдневното искуство

Дали губите премногу време готвејќи? Можеби овие неколку трикови можат да го променат тоа.
Датум: 07 окт 2014
, Автор:

Пронајдени нови планети?

Кристофер Јонасен е фотографот кој го има одговорот на ова прашање...