Темните кругови под вашите очи можат да откријат скриена болест

Темните кругови или кесите под очите не се само естетски проблем, туку можат да укажуваат и на сериозен здравствен проблем.

5 совети кои ќе ве спасат од бјути катастрофа во текот на работниот ден

Седите неколку часа на канцелариското столче и по некое време одите во тоалет. Таму, што да видите... вашата шминка растопена, лицето изморено и безживотно. Време е да го средите хаосот.

15 моќни совети кои ќе го спречат отекувањето на очите

Отекувањето на очите е чест проблем со кој се соочуваат многу луѓе. Постојат многу различни причини за создавањето на темните кругови, но постојат и многу решенија.