Прекрасни свилени марами со неверојатните вселенски фотографии од Хабл

Со нив, вие буквално ќе го носите универзумот на вашите рамења.

Фотографии од Сонцето кои ќе ве заслепат

Фридман го смета своето портфолио како „соларен дневник, портрети на моменти од животот на нашата локална ѕвезда“.

Зошто ѕвездите треперат?

Излезете надвор на убава и ведра ноќ и погледнете нагоре. Доколку сте подалеку од светлата на градот, ќе бидете во можност да видите премногу ѕвезди.