Телеком | Кафе пауза

Нова Телеком празнична понуда

Во пресрет на претстојните новогодишни празници, Македонски Телеком го збогати Magenta 1 и Smart портфолиото со нови содржини и поволности, во коишто ќе можат да уживаат сите членови на семејството.
Датум: 30 ное 2017
, Автор:

Купете во Телеком онлајн продавницата: Попуст на телефони до 50%

Заштедете време и пари, купувајте во Телеком онлајн продавницата.
Датум: 22 ное 2017
, Автор:

Разиграно чудо: Погледнете како танцува фонтаната во градскиот парк

Пред неколку дена во градскиот парк пуштена е во работа фонтаната „Лотосов цвет“, овој пат во несекојдневна, магента боја што го следи ритамот на водата.
Датум: 29 мај 2017
, Автор:

Нова, фотогенична клупа на плоштад Македонија

Плоштад Македонија денес е побогат за нова, модерна, ексцентрична, но многу фотогенична клупа, наменета за млади и за оние што се чувствуваат млади.
Датум: 25 мај 2017
, Автор:

Прославуваме заедно во светот на еден Телеком

На 19 септември во Скопје пред „Порта Македонија“ со почеток од 20:00 часот, ќе се одржи незаборавен Телеком музички спектакл на кој се поканети сите граѓани, заедно да прославиме во светот на еден Телеком.
Датум: 11 сеп 2015
, Автор: