5 мита за нарушувањата во исхраната

Поголемиот дел од луѓето, храната ја доживуваат како уживање, а времето за ручек или вечера им е период од денот кога можат да се видат со семејството и пријателите.

Оптичка илузија со голи тела

Употребувајќи го човечкото тело како материјал, фотографот Оливие Валсеки им нуди на гледачите фотографии од органски скулптури, поигрувајќи си со симетријата...

Човечки тела совршено претопени во природата

Калифорнискиот фотограф Џин Пол Бордијер комбинира уметничка изведба, цртање на телото и прекрасни пејзажи, за да ги креира овие фантастични фотографии во кои луѓето се преплетуваат во природата.

„Тела на урбани места“ во Њујорк

Кореографот Вили Дорнер реализирал една интересна и несекојдневна идеја. Заедно со својата група актери, тој извел театарска претстава на улиците на Њујорк...
Датум: 30 сеп 2010
, Автор: