тв серија | Кафе пауза - Part 21

Луди мажи (Mad Men)

ТВ серија за животот на луѓето во 60-тите години на XX век и брзите општествени промени...

Надарен (Hung)

ТВ серија за еден наставник во средно училиште кој работи како жиголо...
Датум: 18 јан 2012
, Автор:

Во едно далечно време (Once Upon a Time)

ТВ серија за проклетствата од минатото и за оние на кои им е пишано да ја променат иднината...
Датум: 14 дек 2011
, Автор:

Тајниот круг (The Secret Circle)

ТВ серија за натприродната моќ, која доаѓа без разлика дали ја сакате или не, за обидот таа да се контролира, за спротивставувањето на црната магија и откривањето на долгогодишните мистерии во Ченс Харбор...
Датум: 16 ное 2011
, Автор:

Среќни завршетоци (Happy Endings)

ТВ серија за нераскинливото пријателство на „бандата“, кое може да продолжи и по една непријатно раскината венчавка помеѓу двајца од нејзините членови...
Датум: 05 окт 2011
, Автор:

Непријатно засрамена (Awkward)

TВ серија за една 15-годишна девојка, која случајно се наоѓа во редица засрамувачки ситуации, кои ја водат до неочекувана популарност помеѓу нејзините врсници во училиштето...
Датум: 21 сеп 2011
, Автор:

Неизбежна грубост (Necessary Roughness)

ТВ серија за односите во едно семејство, професионалните кариери, менталните проблеми и решенијата...

Најдобрите шпици на ТВ сериите

Ако за книгата се вели дека не треба да ù се суди според корицата, за ТВ сериите можеби може да се заклучи спротивното.

Цитати од легендарниот Хомер Симпсон

Овој легендарен лик ќе се памети засекогаш, а неговите испади и шеги ќе се раскажуваат и гледаат со генерации и генерации. Ова се само дел од неговите најсмешни изјави низ сите 22 сезони.

Поглед во иднината (FlashForward)

Дали доколку дознаете дел од вашата иднина, ќе продолжите да живеете нормално или ќе промените нешто?

Карамел-пуканки

Обвиткани со карамел и неверојатна златеста боја, овие карамел-пуканки сигурно ќе ви бидат одлични придружнички на следниот филм или тв серија која ќе ја гледате.

Неколку причини зошто да гледате „Glee“

Тинејџерската серија е приказна за вистинските вредности во животот, амбициите и желбите, подемите и падовите.
Датум: 02 дек 2010
, Автор: