тв серија | Кафе пауза - Part 20

ТВ серија: Костуми (Suits)

ТВ серија за професионалните предизвици и за секојдневната борба да се биде најдобар во она што се работи...
Датум: 19 сеп 2012
, Автор:

Совети за љубовните врски кои ги научивме од серијата „Очајни домаќинки“

На ултрапопуларната серија ù дојде крајот, па редно е да се запрашаме какви сè совети за љубовните врски добивме од дамите на улицата Вистерија Лејн.
Датум: 02 сеп 2012
, Автор:

Одлични криминалистички ТВ серии кои се издвојуваат од останатите

Листа на серии кои по својата содржина, како и по ликовите се издвојуваат од сите „класични“ криминалистички...

ТВ серии кои продолжуваат со нова сезона од септември

Погледнете ја оваа листа за да проверите дали вашата омилена ТВ серија го „преживеа“ изборот за обновување од септември.

Добрите христијанки (Good Christian Belles)

ТВ серија за животот на група христијанки и за новиот почеток на нивната поранешна соученичка...

Будни цела вечер (Up All Night)

ТВ серија за еден поинаков поглед на родителството, претставен преку мајка која работи премногу и татко кој останува дома со ќерката...
Датум: 25 апр 2012
, Автор:

Буден (Awake)

ТВ серија за еден детектив, кој живее два паралелни животи, едниот со неговата сопруга, другиот со неговиот син...
Датум: 17 апр 2012
, Автор:

Чистилиштето од предградието (Suburgatory)

Комедија за една девојка која е приморана да се пресели од Њујорк во здодевно предградие...
Датум: 11 апр 2012
, Автор:

Нова девојка (New Girl)

Интересна серија за една уште поинтересна девојка...
Датум: 04 апр 2012
, Автор:

Допир (Touch)

ТВ серија за неверојатната поврзаност на луѓето низ целиот свет...

Луди 70-ти: каде се тие сега?

Подгответе се за флешбек од TВ-серијата „Луди 70-ти“. Поминаа 6 години откако го напуштивме подрумот на Форман и сега можеме да забележиме дека некои од глумците станаа големи ѕвезди.
Датум: 01 мар 2012
, Автор:

Пронаоѓачот (The Finder)

ТВ серија за еден несекојдневен детектив...
Датум: 15 фев 2012
, Автор: