Фантастичен ремикс на „Твојте очи Лено“

Групата Баклава и продуцентот Ѓорги Јанев, на хаус журките попознат како DJ Dzordz, неодамна направија интересен музички проект – старата и добро позната „Твојте очи Лено“ ја донесоа во ново модерно електронско издание.
Датум: 11 дек 2013
, Автор: