Суштества кои ги засакавме поради цртаните

Ретко кој би рекол дека бубашвабите или глувците спаѓаат во слатки, мали животинки или дека духовите се пријателски настроени екс човечиња. Но, креаторите на цртаните ни ја променија перцепцијата...