творби | Кафе пауза

Улична уметност што ја одбележа 2011 година

Ова е збирка на фотографии во која се овековечени дел од најинтересните творби за 2011 година, а кои можат да послужат како инспирација за разубавување на урбаните средини во нашата земја.