Кул насловни слики за вашиот Фејсбук профил

Направивме селекција од најинтересните кавери за Фејсбук, при што има по нешто за сечиј вкус и за секаков профил на личност.
Датум: 02 мар 2013
, Автор:

Хороскопскиот знак како кавер на вашиот Фејсбук тајмлајн

Освежете го вашиот Фејсбук тајмлајн, во духот на зодијакот. :)