Неверојатни фотографии од океанските бранови кои изгледаат како да се направени од стакло

Фотографот Бен Тоуард од Тахити совршено ја отсликува убавината и моќта на океанските бранови и прекрасните зајдисонца.

Бестрашен мотоциклист со својот мотор сурфа на бранови во Тахити  

„Не станува збор за тоа да се биде прв или да се биде во право, туку да се верува во себе кога знаете дека нешто е возможно!“

Капење во бесконечни базени на рајски локации

Исплакнете си ги очите во бесконечните базени на Бали, Бора Бора, Мексико, Малдиви, Филипини...