тату мајстор | Кафе пауза

Тату артист со помош на 70 непознати личности направил една неверојатна „движечка тетоважа“

Со помош на група странци, тој го создал проектот наречен „Живот на ружа“.

Пиксел арт: Креативни тетоважи кои наликуваат на гоблени

Ева Крбдк е необичен тату мајстор чии креации повеќе наликуваат на гоблени отколку на тетоважи. А дизајните кои ги создава се просто неверојатни!

Исповеди: 9 ужасни грешки што ги направиле тату артисти

Цртањето тетоважа е голема одговорност затоа што она што ќе го нацртате во тој момент останува на кожата засекогаш. Затоа овие грешки кои се објавени на Редит добиваат на тежина.