Пронајдете ја најдобрата мобилна тарифа за вас

Сакајќи да им помогне на сите корисници на мобилни телефони, тим на ентузијасти направи нова алатка: „Тарифа по мерка“ која може да ви помогне во оптимизирање на трошоците.
Датум: 06 окт 2015
, Автор: