Заштитете ги шишињата алкохол за никој да не ви ги испие

Овој фантастичен изум ќе ви помогне да си ги заштитите шишињата алкохол по дома и никој освен вас да не може да ги отвори.

Слика со помош на тапи за вино

Талентираниот Скот Гундерсен вистински знае да ги искористи тапите за вино. Тој од нив умее да направи огромни фасцинантни портрети.