Нов летен тренд: Таписерија во косата!

Во лето дозволени се секакви експериментирања со косата – од „неуредни“ и опуштени фризури, па сè до бојадисување на косата во сина, кое стана хит особено помеѓу познатите личности.

Книга: „Дамата и еднорогот“ – Трејси Шевалие

Откријте ја мистеријата зад едно од најдобрите светски дела - „Дамата и еднорогот“, таписериите во кои секоја нишка има своја приказна...