8 животни вистини кои ќе ви го променат животот

„Оној кој има моќ над другите, нема моќ над себе.“
Датум: 07 јан 2016

Живејте го животот на Таоистички начин

Таоизмот не е религија, туку е практична мисла за уметноста на живеењето. Тао е суштината на сè, која може да се следи само со интуиција, не со срце и не со разум.
Датум: 15 дек 2014

Тао мисли и сфаќања за животот

Мал дел од размислувањата на Лао Цу кои длабоко ќе ве замислат за вашиот живот...