Динамични фотографии ја покажуваат грациозноста на танчерите

Погледнете ја оваа одлична колекција од фотографии која ја покажува неверојатната уметност на танцот.

Јапонско денс лудило

Страшен тимски настап и синергија на јапонските танчери од групата Wrecking Crew Orchestra... Танцуваат во специјално дизјанирани светлечки одела, кои трепкаат во ритамот на музиката.
Датум: 17 мар 2012
, Автор:

Мислите дека знаете да танцувате?

„So you think you can dance“ е најголемото шоу во Америка кое е посветено на натпреварување во танцување. Создадено е од Сајмон Фулер и Најџел Литгоу во 2005 година...
Датум: 06 мар 2012
, Автор: