Со танц до ѕвездите: Зошто танцувањето треба да стане дел од вашето секојдневие?

Па, кој е вашиот изговор за тоа што сѐ уште не сте почнале да посетувате часови по некаков танц?

Експлозивни фотографии од енергични и витални танчари

Фотографот Александар Јаковлев прави фотографии од професионални танчари кои оживуваат пред нашите очи како резултат на додадените динамични елементи, како на пример, брашно кое експлодира.
Датум: 05 јун 2015
, Автор:

Елегантни танчари ги покажуваат своите движења во урбана срединa

Ова е серија фотографии кои ги прикажуваат класичните танцови движења во една урбана средина, доловени преку објективот на фотографот Омар З. Роблс.
Датум: 04 мај 2015

Сите модерни танци од А до Ш

Без разлика дали ќе ги запаметите сите танци кои се појавуваат во видеото или ќе станете да заиграте некој од нив, со сигурност ќе уживате во жешката изведба на танчарите.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

Брејкденс кој ќе ве остави без зборови

Ќе останете позитивно запрепастени од нивната техника и умешност, но и од одлично смислената кореографија.