Забавна чаша за повкусна голтка кафе

Испијте го кафето и ѕирнете во чашата. Ве чека изненадување. :)
Датум: 10 сеп 2012
, Автор:

Корисни примени на кафето

Ова се неколку евтини, забавни и ефективни начини како да го употребите кафето и талогот од него во секојдневието.

Факти за кафето кои можете да ги примените во секојдневниот живот

Подобро е да не успеете да ги избркате вампирите, отколку да ги избркате пријателите.
Датум: 18 ное 2010
, Автор:

Неколку причини зошто да не го фрлате талогот од кафето

Некои луѓе фрлаат многу пари нивната коса да изгледа блескаво сјајно за да изгледаат посамоуверено. Едноставно и многу поевтино ќе поминете доколку ја протриете косата со талог од кафе.
Датум: 04 сеп 2010
, Автор: