Како да ја кажете вистината која боли?

Ако се прашувате како да постапите во вакви ситуации следете ги овие неколку совети за да ги минимизирате можните штетни последици.

Водич: Совладајте ја техниката на брзо читање

Брзото читање не е способност со која се раѓаме, туку вештина која може да се стекне. Ќе ви посочиме неколку начини кои ќе ви помогнат да ја совладате оваа техника.
Датум: 30 јул 2011
, Автор: