9 правила на таксистите кои повеќето луѓе не ги знаат

Понекогаш таксито е поевтино и полесно отколку да купувате ваш автомобил.

За што сè нè излажаа девојките од „Сексот и градот“?

Еве збир од нелогични нешта од универзално познатата „Сексот и градот“.
Датум: 11 ное 2014
, Автор:

Изум кој ќе ви помогне да стигнете дома доколку претерате со алкохолот

Дали некогаш ви се случило да претерате со алкохолот и да не можете да му кажете на таксистот или на пријателот кој заглавил со вас да ве трезни, до која улица треба да ве однесе таксито?

Еден таксист од Њујорк еднаш напиша…

Стигнав на адресата и свирнав со свирката. Откако почекав неколку минути, свирнав повторно. Бидејќи ова требаше да биде моето последно возење за оваа смена, си помислив да си заминам, но наместо тоа...
Датум: 30 авг 2012
, Автор:

10 пронаоѓачи кои загинале од сопствените изуми

Дел од откритијата заради кои денеска животот ни е поедноставен и полесен, скапо ги чинеле нивните пронаоѓачи. Платиле со животот...
Датум: 23 јан 2012
, Автор:

Глупави ситуации кои му се случуваат секому

Прочитајте ги следниве непријатни и смешни ситуации кои ви се случиле вам или сте слушнале дека на некој друг му се случиле, а потоа споделете некое ваше „интересно“ искуство. :)

Игра на неделата: Лудо такси

„Лудо такси“ е игра која ги полуде сите на социјалната мрежа Фејсбук. Внимавајте, премногу е заразна!

Необични и откачени закони ширум светот

Во Атина, Грција возачката дозвола може да ви биде одземена ако полицаецот смета дека сте сиромашно облечени или доколку не сте бањати.
Датум: 17 сеп 2010
, Автор: