Величествените тавани на џамиите – уметност која хипнотизира

Овие тавани на џамии изгледаат толку совршено што човек може да се прашува дали навистина се градени од луѓе или тоа е само некаква фотоманипулација изработена на компјутер.

Разиграни светилки во форма на балони со хелиум

Светилките-балони ги има во девет различни бои и три различни големини, за да може да се вклопат во каков било простор и да внесат разиграна атмосфера.

Несекојдневни спални соби

Дали посакувате да сонувате уште пред да заспиете? Овие необични спални соби ќе ве внесат во светот на фантазијата, каде сите ваши соништа можат да се исполнат.

Ти си камен! Не веруваш?

Но кој си ти? Не знам. Сега дури навистина не знам. И порано не знаев, но сега е поинаку. Мислев дека сме слични, да можеби и сме, но за жал сличностите се одбиваат. Секое чудо за три дена, секој среќен момент за неколку мигови...
Датум: 02 апр 2011
, Автор: