Како е да се биде жена зависна од секс и кои се погрешните сфаќања за оваа состојба?

Сексуалната зависност некогаш беше табу-тема, резервирана за припадниците на машкиот пол, а поради тоа жените често се срамеле од својата сексуалност.

Познати филмови кои биле забранети

Постојат илјадници филмови, професионални и аматерски, па изгледа единствениот начин за еден филм да се истакне е да ги премине сите граници.

Најстариот запишан виц во светот ќе ве насмее и денес

Интересно е тоа како човечката смисла за хумор се нема многу променето иако поминале векови од првиот запишан виц во историјата.

6 забранети мисли кои им поминуваат низ глава на родителите

Доколку се појавуваат и кај вас имајте на ум дека не сте сами, но потребно е да работите на нив за да се отстранат за доброто на децата.

Понижувачки: Како ги третираат жените во некои земји додека имаат менструација?

На девојките неретко им е непријатно да зборуваат на оваа тема, но во овие земји, сигурно е многу потешко.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

7 причини зошто мажите сакаат анален секс

Повеќето мажи барем еднаш инсистирале на анален секс. Факт е дека тие повеќе уживаат во овој вид секс од жените, но дали сте се запрашале што е тоа што ги интригира толку да инсистираат? Еве 7 причини зошто е тоа така.
Датум: 07 мај 2014
, Автор:

Жешки секс-совети од „50 нијанси на сиво“

Зошто трилогијата „50 нијанси на сиво“ е толку популарна? Најверојатно бидејќи во неа се зборува за забранетиот секс и табуата поврзани со грубиот секс.

Табу – бу!

Дали кај нас сексот е табу тема? Колку од родителите отворено зборуваат со своите деца на таа тема? Ако сте решиле да не разговарате со своето дете за тоа, не значи дека „тоа“ не постои...
Датум: 22 сеп 2013
, Автор: