Наставник ја носи истата облека за на табло 40 години

Дејл Ирби од Ричардсон, САД е учител кој е познат во основното училиште „Престонвуд“ по неговата 40-годишна традиција, да се фотографира секоја година за таблото, носејќи ја истата облека.