Во светот на слатките бебешки сништа

Едноставно никогаш не ни е доволно од фотографии со бебиња.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

Уникатни идеи за уредување на работниот простор

Работниот простор е место каде го поминувате поголемиот дел од времето, па од голема важност е тоа да биде инспиративно и функционално уредено на креативен начин.
Датум: 03 мар 2014
, Автор:

Креативни предмети од плутени затвoрачи

Повеќето од нас ги фрлаат плутените затвoрачи без размислување, но некои сепак имаат обичај да ги чуваат во фиока, дури и без да имаат јасна идеја за што би им се нашле во иднина. Доколку сте од овие вториве...

NoteSlate – е-табла за секој ден

Креаторите на NoteSlate веруваат дека го имаат производот кој ќе ја врати практичноста и едноставноста од неодамнешните времиња - 13 инчна табла на која може да се пишува, црта и чкртка, исто како со молив на хартија.
Датум: 10 феб 2011
, Автор:

Сеќавања испишани на табла

„Изгубената градина“ (Missing garden) е називот на овој проект кој е комбинација од илустрации, фотографии и табла за пишување, а чија цел е да ги истражи носталгичните сеќавања од детството.

Крзнена табла за пораки

Португалскиот дизајнер Gonçalo Campos креираше табла за пораки од вештачко крзно. На оваа табла може да се оставаат пораки, да се нацрта нешто уникатно или само да се помине со прстите низ крзното...