Улоги кои ги водат ТВ сериите кон пропаст

Понекогаш дури и совршените серии имаат карактери кои го нарушуваат беспрекорниот тек на една епизода. Овие карактери сме ги сакале на почетокот, но сценаристите некаде погрешиле и ги однеле во погрешна насока.
Датум: 12 апр 2011
, Автор: