Креативни и необични 3Д фотографии во форма на топки

Погледнете ги овие 3Д фотографии во форма на минијатурни глобуси кои можете да ги држите во рацете.

Необичните планети на фотографот Џулијан Кеш

Зема стандардни фотографии од други фотографи и со дигитална обработка ги претвора во сферни проекции кои ги нарекува „Необични планети“. Која и да е неговата тајна, ефектот неверојатен.
Датум: 23 јул 2013
, Автор: