Заслужувате љубов која ќе смени сè што досега сте знаеле за неа

Заслужувате љубов која не морате да ја барате или да молите за неа, таква во која целосно можете да верувате, без да се плашите дека кога било ќе ја изгубите.

Дали денешните мажи се поголеми феминисти од оние во минатото?

Неодамнешни истражувања откриле дека денешните мажи не се толку големи феминисти колку што си мислиме.

Беспомошните принцези на 21-ви век

Еве да ви кажам зошто девојките се навикнати да бараат заштита во мажот и да го чекаат тој некој возвишен господин Совршен. Бидејќи такви сказни им раскажувале додека биле мали...
Датум: 11 авг 2013
, Автор:

Детските сфаќања за љубовта

Нивните сфаќања се подлабоки отколку што можете да претпоставите...

ЖЕНА – битен фактор во општеството

Дами и господо, викнете трипати „УА“ за стереотипите и уште погласно, трипати „УРА“ за еманципираноста на жените.
Датум: 08 апр 2013
, Автор: