Суташ | Кафе пауза

Суташ инвестира во „природниот вкус“ во земјата на природата

Комплетирајќи ги обновените инвестиции во погоните што ги превзема во Скопје, денес во својата фабрика Суташ организираше прес конференција на која ја промовираше својата нова јавна кампања за Македонија - „Уживајте во природниот вкус“.
Датум: 13 јан 2014
, Автор: