суптилни | Кафе пауза

20 суптилни корејски мудрости што ќе го збогатат вашиот ум

Античката мудрост на корејскиот народ е интригантна мешавина од суптилностите и од уникатните мисловни процеси на Источна Азија во комбинација со локалните обичаи и традиции.

Слатки и суптилни тетоважи на прсти кои ќе внесат малку креативност во вашиот живот

Изгледа во последно време тетоважите на прсти се неверојатно популарни, најверојатно поради нивната суптилност...

9 суптилни знаци дека некој ве лаже

Доколку сакате да бидете повеќе подготвени на оваа тема, погледнете ги наредниве знаци кои укажуваат на лажење од страна на вашиот соговорник...

5 тајни знаци кои ги испраќа вашето тело

Говорот на телото, односно невербалната комуникација не е формален јазик како вербалната. Но, сепак постојат неколку суптилни сигнали кои често настануваат без нашето знаење и можат да имаат моќно влијание врз другите луѓе.

Секси, мини тетоважи со одличен ефект

Минијатурни, симпатични и суптилни, овие тетоважички би ги одобрила и вашата баба.