суплементи | Кафе пауза

Како да го зачуваме централниот нервен систем како што старееме?

Како што старееме, мозокот и нервниот систем минуваат низ природни промени. Мозокот почнува делумно да атрофира, а нервните клетки почнуваат сè побавно да пренесуваат пораки. Овој процес не е пријатен.
Датум: 21 фев 2023
, Автор:

Имате проблеми со спиење? Консумирајте повеќе магнезиум!

Откријте ги придобивките на магнезиумот во поглед на проблемите со спиењето.