Супер бабичка наполни 105 години: Посакала пожарникар со тетоважи да ѝ донесе торта

Госпоѓата Ивена Смаилес неодамна го прославила својот 105-ти роденден, но на еден сосема необичен начин.

17 откачени супер бабички

Има повозрасни луѓе кои во одреден период од животот престануваат да се грижат за тоа што мислат другите и почнуваат да се забавуваат. Овие седумнаесет откачени супер бабички се дел од таа група.

5 особини на супер шеф

Супер шеф е оној кој го посакуваат сите вработени. Тој не е извонреден само на хартија, туку своите постапки и дела директно ги покажува на терен.