Уметност со пиксели: Супер Марио во вашата коса!

Тимот соопштил дека им требало околку една недела напорна работа за да го направат овој омилен лик од видео игрите на косата.

Супер Марио во вистинскиот живот

Зад вештачките мустаќи на ова видео се кријат лицата на Кристијан Расел и Рони Шалвис, љубители на паркурот.

Слатка свршеничка фотосесија инспирирана од Супер Марио

Заљубениот пар Раул и Бланка инспирирани од Супер Марио решиле да направат интересна фотосесија пред нивната свадба.

Супер Марио во мисија против пушењето

Станува збор за исклучително интересен уметнички потег, кој испраќа сила порака до пушачите...
Датум: 20 авг 2012
, Автор:

Бугарска фолк верзија на музиката од „Супер Марио“

Тројца бугарски музичари на хармоника облечени во традиционална носија, во позадина селска идила и интересна фолк преработка.