супернова | Кафе пауза

20 фотографии кои покажуваат дека можеме да ги допреме ѕвездите

Не можеме, а да не се запрепастиме од тајните кои ги крие нашиот универзум.
Датум: 25 фев 2016

Спектакуларни ѕвездени експлозии

Неколку фотографии од најспектакуларните остатоци од супернова досега забележани.