Овие 4 хороскопски знаци мислат дека се супериорни над останатите

Обожаваат да го слушаат сопствениот глас, како и секогаш да бидат во право. Погледнете за кои знаци станува збор!

Генијалниот одговор на Никола Тесла на прашањето зошто никогаш не се оженил

Тесла најпрво потенцирал дека жената е супериорна во однос на мажот, но дека тоа било случајот некогаш.

Шеќерна волна

Можеби лекот на сите ни е повторно да ја разбудиме нашата детска имагинација и нескротливата желба за откривање на светот. Да наѕирнеме длабоко во секој од нас и преку нашето его желно за супериорност да го видиме невиниот детски лик кој најмногу се радува на зашеќерено јаболче, шеќер
Датум: 25 авг 2013
, Автор:

Беспомошните принцези на 21-ви век

Еве да ви кажам зошто девојките се навикнати да бараат заштита во мажот и да го чекаат тој некој возвишен господин Совршен. Бидејќи такви сказни им раскажувале додека биле мали...
Датум: 11 авг 2013
, Автор:

Предупредувачки знаци на емоционално насилство во врската

Ако сте биле сведок на некои од овие постапки на вашиот партнер кон други лица, бидете сигурни дека кога-тогаш ќе почне и кон вас да се однесува на истиот начин.