ДХЛ Експрес Македонија се закити со престижното Супербренд признание

На свечената церемонија на доделувањето на глобалната награда Супербрендс, во конкуренција на голем број реномирани пазарни марки, курирската компанија ДХЛ Експрес Македонија се закити со престижното Супербренд признание за 2013/14 година.
Датум: 16 дек 2014
, Автор: