Чудни сексуални искуства кои веројатно сите ги доживеале

Сексуалните склоности се лична работа. Она што некому му е чудно, на друг му е преубаво. Како и да ви делувале во моментот, едно е сигурно – овие искуства скоро сите сме ги доживеале.
Датум: 16 сеп 2014
, Автор:

На овие 12 начини не можете да останете бремени

Како што не може да се забремени од бакнување со јазик, така не може и во следниве 12 ситуации...
Датум: 13 апр 2014
, Автор:

Како да имате секс со облека без да ја изгубите невиноста?

Сувиот секс е непенетрирачки секс при кој двајцата партнери се тријат меѓусебно на интимните делови од телото без сосема да се соблекуваат. Еве 5 пози кои ќе ви дадат идеја...
Датум: 15 јул 2013
, Автор: