Студени Нозе | Кафе пауза

Најдобрите македонски хитови од 90-тите

Луди текстови, одлична музика, спотови снимани во Тајланд, Сиднеј и каде ли уште не, ова е генералната слика за квалитетната музика во Македонија во периодот на 90-тите години...