студени денови | Кафе пауза

Како да се стоплите во ладната зима?

Зимските месеци и ниските температури се особено тешки за оние кои имаат слаба циркулација во рацете и особено во нозете.

5 производи за нега на кожа кои не треба да се користат за време на студените денови

Во студените денови не треба само да ја смените облеката од плакарот, но исто така е време и да ја подобрите вашата нега на кожата.