Пенкало со кое можете да цртате струјни кола

Circuit Scribe е пенкало кое пишува со спроводливо сребрено мастило, благодарение на кое секој може да направи свое електронско коло низ креативен процес на цртање и поврзување.
Датум: 28 ное 2013
, Автор: