9 „пријатели“ кои треба да ги избришете од Фејсбук

Време е да се збогувате со неколку стари пријатели... за ваше добро.

5 причини кои ќе ви бидат доволни за да започнете врска со странец

Врската со странец ќе ви ги отвори хоризонтите и ќе ве направи побогати со нови искуства кои вечно ќе ги паметите. Еве зошто треба да му/ѝ дадете шанса.

Оваа жена добила писмо од тотален странец. Нема да поверувате што имало внатре.

Едно утро Џинџер се разбудила од зуењето на домофонот од влезната врата на зградата во која живее...
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

Краток романтичен филм: Слатко-горко (Bittersweet)

Ќе ве натера да се запрашате на колку луѓе секојдневно во светот им се случува оваа возбудлива ситуација...

Ранго (Rango)

Анимирано вестерн доживување за работите за кои не ни размислуваме и ги прифаќаме „здраво за готово“, а реално од нив ни зависи животот… Како што е водата...