Бебе-нинџа бега од детско креветче

Мајката на овие две близначиња поставила камера во собата каде што тие спиеле, за да открие на кој начин едното од нив успева да побегне од креветчето. Но, бебињата разработиле стратегија...
Датум: 23 окт 2011
, Автор: