5 лесни и ефикасни вежби за мрзливи луѓе

Доколку се вбројувате во мрзливите луѓе, овие вежби се одлични за вас.

Холивудските фраери со „најжешки“ стомачни

Дами, плакнете очи! Од Дејвид Бекам до Рајан Гослинг, ова се дел од момците со „најжешки плочки“ во Холивуд.
Датум: 16 дек 2013
, Автор: