стол | Кафе пауза

Вежби со стол што треба да ги пробате ако сте почетници

Тренингот со стол е одлична вежба за која ви треба само удобна облека и еден стабилен стол и со овој тренинг ќе го придвижите целото тело.

Заменете го вашиот стол со пилатес топка додека работите од дома

Иако многумина ќе помислат дека е тешко да се работи на топка пилатес, сепак тоа не е невозможно.

Што може да ви се случи доколку по цел ден седите на столче?

Ова се најчестите проблеми кои ги предизвикува предолгото седење на столче и предлог-решенија како да се справите со нив.

Совршениот стол за зимно време

Дизајнерката Ага Брзостек од Полска, која работи во модната и во ентериерската индустрија, го создаде совршениот стол за зимскиот период од годината.